fredag den 24. maj 2013

Piazza del sole - finito

Halløj,

 I dag snuppede jeg mig en ekstra fridag (velfortjent naturligvis), så jeg kunne få lagt de sidste sten på plads på den nye sol teresse. Jeg vil ikke komme med en hel masse informationer men blot lidt billeder





Lige et billede taget ned fra teressen og op mod huset, det hele er meget pænt grønt for tiden
 Æbletræet er fuld blomst i disse dage, forhåbentlig kommer der en masse fine æbler (uden alt for mange orm)


Blåregnen på den gamle pergola er på vej med det først hold blomster. Der er rigtig mange blomster knopper på den i år, så tror det bliver et helt fantastisk syn. Den nye blåregn er stadig kun ved at få fat, så ingen billeder af den :-)
Håber alle nyder det gode vejr.

mvh
Lars

søndag den 5. maj 2013

stensætning, endnu et afsnit

Halløj,

Hvis jeg en dag bliver træt af sten og specielt stensætninger i haven, så tror jeg det er nemmere at finde mig et nyt hus, end at begynde at fjerne alle dem som efterhånden er spirret frem derude. Det sidste stykke tid har jeg været i gang ude i stenbruddet anno 2013.

Men først vil jeg lige vise et billed af en af mine klosterkroner. Jeg købte 6 løg sidste år, og indtil videre lever de op til forventningerne. Der var en periode hvor de voksede flere centimeter om dagen, der var virkelig drøn på.

Men så heller mere organisk havesnak, nu står den på sten, mange sten. Inden i fortsætter, kan jeg lige så godt advarer, at jeg hammer stolt af hvad jeg fået lavet.












For godt en måned siden så området sådan her ud

Nu efter et par timers arbejde :-) er resultatet sådan


 Der er godt 20meter stensætning, så et par sten er der da røget i projektet.  Alle benvedene foran har været fjernet i byggerperioden, men det gav mulighed for at rense dem grundigt for indfiltret græs. Planen er at de i løbet af de næste år, skal have lov til at dække hele stensætningen fuldstændig, så det bliver grøn mur.



Næste del af projektet er så at komme tilbage til solteressen, som blevet gravet og bygget i starten af året. Der skal køres grus ud i bunden og så skal ligges en belægning.Men jeg tror at jeg genopbygger den lille stensætning der står foran. Den er ikke for køn, efter alt det den har været udsat for de sidste måneder.






Jeg må ærlig indrømme at armene kom en tur over hovedet i går da sidst sten var lagt. Bortset fra en meget blå lillefinger og flænge i hovedet er det hele gået uden uheld. Så det er ikke så skidt.

mvh
Lars

lørdag den 4. maj 2013

kan i så se at komme ud i haverne

Dette er jo intet mindre end fantastisk. Jeg må heller være lidt ekstra forsigtig ude i stensætningen, at der ikke kommer noget i klemme

http://ekstrabladet.dk/Haandvaerkeren/article1967493.ece

mvh
Lars