søndag den 20. maj 2012

Krybende benved igen igen

Nu har det længe været køligt og fugtig forårsvejr. Egentlig gode betingelser hvis man vil flytte rundt på nogen planter, når man læser de traditionelle havebøger. Men sådan er det ikke i min personlig havebog, som i øvrigt hedder "overlever din planter denne behandling, så overlever de alt" Så i dag hvor foråret / sommeren rigtig meldte sin ankomst, og meterologerne lover varme og tørvejr de næste mange dage, så besluttede jeg mig for, at nu skulle der fandme flyttes krybende benved :-) Det er et større projekt med mine skråninger som jeg er startet på. Hvor stort det helt bliver, ved jeg ikke helt endnu, men i hvert fald skal skråningerne ryddes fuldstændig så de kan bliver renset for ukrudt.

Men det var nu ikke kun planterne som havde det hårdt, det var varmt at flytte rundt på dem, og det tog en del længere tid end jeg havde regnet med. Så må indrømme at nakken er blevet temmelig rød, men en sommer uden en lille solskoldning er ikke en rigtig sommer (bla, bla, bla jeg fortryder bittert at jeg glemt solcremen) (Min kone mener jeg har fået solstik:-) Nu mangler jeg bare skråningen på den anden side af grunden, men det må ske i løbet af de næste par dage.

Der er naturligvis vanen tro en ny bænk på vej. Der var en som havde bestilt et sæt betonben til en bænk, og det fik sat gang i mine egne bænk behov (klassisk afhængighed på niveau med slik, chokolade og is) Denne gang er planen en stor planke med bomkant, er spændt på hvordan det bliver sammen med et par skarpe / kantet betonben. Desværre har mit normale savværk drejet nøglen om, så jeg har været ude at finde et nyt.  Hvis det bliver en suces, så har jeg allerede et par ideer mere i den retning oppe i hovedet. Men først må jeg heller få flyttet de sidste benved'er.

Håber at alle har nydt det gode vejr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar