onsdag den 17. oktober 2012

Stoned

Det går stille og roligt fremad (meget stille og roligt) med projekt "stenbed på skråningerne" Der er kørt og vendt en del grus i jorden, hvilket specielt på den ene skråning var ret tiltrængt. I sidste weekend var jeg så ude  at plante lidt sten rundt omkring, for at give den rette stemning. Men ærlig talt, så var det nogen små fimset sten jeg efterhånden havde tilbage i bunken, så det så lidt slattent ud efter min menning

Man heldigvis er der råd for den slags problemer, så i dag blevet den hentet sten, store sten. Må ærlig indrømme at de blege, tynde kontorarme kom på arbejde. Men nu der lidt som plantes rundt omkring på de to skråninger. Udover sten til bed projektet, så røg der også et par klumper med skal bruges til lidt stenhugger projekter. I øvrigt skal jeg på stenhugger kursus næste weekend, så jeg lige kan lære lidt fif og frække tricks.
 

3 kommentarer:

 1. Hej Lars
  Spændende projekt du har gang i her. Skal der være planter i bedet også? Eller er du kun til sten.
  Vi har for år tilbage lavet et ørkenbed, måske kan det interessere dig at se det. Du kan evt. kigge på min blog og søge på ørkenbed.
  Havehilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Lisbeth,
  Jeg var lige inde på din side, og det er noget i samme stil jeg vil lave på de to skråninger.
  Stenene er kun for at skabe lidt variation / dimension specielt i starten indtil det er vokset til.
  mvh
  Lars

  SvarSlet
 3. Hej Lars
  Det lyder rigtig godt, du skal nok få styr på det til sidst. Det værste ved en skråning er, at vandet løber ned af skråningen og væk fra planterne, så pas på med hvordan du planter dem. Lav evt. hylder eller lignende.
  God arbejdslyst
  Lisbeth

  SvarSlet