fredag den 6. april 2012

off dag

De sidste par dage har jeg været en del i haven/udenfor. Det meste af tiden er dog gået med klargøring til nogen nye beton projekte og forsøg. I dag har vejert været lidt øv, og jeg har egentlig meste haft lyst til bare at drille min kone hele dagen. Men pludselig kom hun med det gyldne spørgsmål, som jeg har ventet på i mange år "Lars, tror du ikke det vil se pænt ud med nogen sorte betonkrukker her inde i alrummet" Mine underkæbe faldt direkte ned på gulvet og kunne bruges som fejebakke, og jeg følte som om jeg havde røget på den rigtig store pibe. For indtil i dag, har min kone nægtet at have nogen former for beton ting indenfor (og jeg har ellers haft mange gode forslag :-). Så ud jeg fløj (jeg må have lignet harry potte til en gang quidditch træning) De er lige blevet malet, og i morgen er der store indflytter dag.Jeg har også fået lavet en lavendel hæk. Man skal dog vide at det er en hæk, for planterne er lidt små endnu :-)

Slåenbuskene som jeg klippede ret hårdt tidligere i år, er rigtig ved at komme igang

Den smalbladet timian i stensætningen er også godt på vej

Inden for har min knægt og jeg lavet solsikker, basilikum og karse

Håber at alle nyder påsken

4 kommentarer:

 1. Jeg kom bare lige forbi.
  Tak for kigget.
  Håber du har en god langfredag aften.

  SvarSlet
 2. Ja tak det kan godt ses, at det er en lavendelhæk. Herlig historie med betonkrukkerne. Ja - man har lov til at blive positivt overrasket og så op til påske, ikke dårligt.
  Sådan nogle fine karsepotter har jeg også fået, mine er lavet i perler som små skåle!
  Dejligt med kreative børn.

  SvarSlet
 3. Tjekket potter
  har luret på hvordan filan du laver inderpotten og ikke mindst får den ud ......kommer der et billede række med dette

  Suger din viden til mig mht fiberbeton
  Da det evt skal bruges til at "Betrække" en uopskået mekka sofa med i haven, så den fremstår som et helt skulptur

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre ingen billeder om inderpotten, da formene er sat på loft for det næste stykke tid (har riglig med krukker stående :-) Men de groft sagt to måder at få inderpotten ud (i begge tilfælde vil jeg anbefale koniske inderpotter, beklædt med plast eller andet materiale der ikke hæfter med beton) Den ene metode er banke inderpotten ud via drænhullerne i bunden (inderpotten skal være solid) Den anden en bagvendt skrue anordning, hvor man trækker inderpotten ud fra toppen.

   Men det lyder spændende med sofa'en. Jeg er ikke selv kommet igang med den type opbygning med beton, men har nogen ideer i den retning.

   Held og lykke

   Slet