torsdag den 28. februar 2013

jeg et hul mig grave vil

Halløj,

De fleste kender sikkert denne helt utrolig trang til bare at grave et kæmpe hul, som man fra tid til anden oplever. Den ubeskrivelige følelse af at udfører noget stort beskidt arbejde, hvor man hele tiden kan følge fremskridtet :-)))) Ok jeg ved ikke hvor der har denne trang, men personligt må jeg indrømme, at jeg faktisk godt kan li' at grave. For noget tid siden så jeg i øvrigt i et TV-program, at kunstneren Poul Pava havde fået gravet en hel masse huller i jorden, som han så ville gå at fylde igen, som en art meditativ proces. Om jeg lige er helt så dyb, og ser det som et dybere kald, meditativ proces eller på anden måde noget åndeligt, er sgu nok ret tvivlsomt. Men det er nu rart at se andre som også har glæde af at grave.

Nå men hvad har alt dette så af betydning på min blog i dag. Jo i dag begyndt jeg på et af årets store projekter, nemlig projektet om at grave en sol teresse ind i en af min famøse skråninger. Det var naturligvis på ingen måde planlagt, at det lige var i dag at startskuddet skulle lyde. Men jeg trængte bare til at lave noget hårdt fysisk arbejde udenfor, og så var det jo nærliggende at komme igang.

Først del af projektet er fjerne en stor del jorden, så det overhovedet er muligt at komme til. Næste step bliver at bygge selve stensætningen hele vejen rundt. Til sidst skal der fjernes det sidste jord i bunden og belægningen på teressen skal laves. Undervejs kommer der dog nok en pause, mens jeg arbejder på en stensætning i den anden side af haven. Hvis alt går vel, håber jeg at begge stensætningerne er på plads i løbet af i år.

Billeder af skråningen da jeg gik i gang i eftermiddag Så begynder at man fornem ideen

Jorden som jeg fjerner ryger over på en anden skråning, som jeg vil lave opfyldning på (det her der skal flyttes en stensætning)

Der er stadig et par timer tilbage med at flytte jord, inden jeg kan komme i gang med sten arbejdet.

Mvh
Lars

1 kommentar:

  1. En skråning med en solterrasse lyder forrygende - så MÅ vi da få en god sommer.

    SvarSlet