søndag den 18. marts 2012

Det regner

På den ene side er det lidt træls, da jeg havde planlagt at hele dagen skulle bruges udenfor. På den anden side er det slet ikke skidt, for jeg nemlig at få plantet en ny blåregn, og den har jo godt af noget vand. Så det er næsten lige før at sådan en gang heldagsregn er skyld i en gang personlighedsspaltning.

Det hele startede ellers fint her til morgen. Min kone var ude at ride, og skulle bagefter til noget familiehalløj sammen med ungerne. Så hele dagen var afsat til udendørs aktiviter. Nå jeg fik ryddet op (næsten) efter at jeg har lavet ny belægning om bag huset. Bagefter gik turen til lossepladsen, hvor der i øvrigt allerede var mange mennesker.

Det er området bag  huset, som det tydeligt bemærkes, er oprydning en af mine spids kompetencerAfvandingsrende med sten i overfladen. Egentlig var ideen tiltænkt min indkørsel, men jeg ville lige lave et forsøg først her bag ved huset, men det ser nu meget godt ud.

 Så videre op til havecenteret og finde en ny blåregn. Jeg havde overveje,t om jeg ville have en lyserød eller hvid blåregn (giver det mening?) Men dem de havde i de farver var nogen små pjok, så jeg endte med en blå. Glæder mig til der kommer gang i den.

1 kommentar:

  1. Det lyder som om, du har haft en dejlig dag.
    Afvandingsrenden ser rigtig godt ud.

    Sådan en alenedag med familien ´afsat´ er nu ret dejlig ind imellem.

    SvarSlet