torsdag den 29. marts 2012

Grønne fingere?

Hvorfor hedder det egentlig "grønne fingere" jeg synes mere mine fingere bliver brune og beskidte, når jeg har været i haven. Nå det er nok det samme tricks som den gang man navngav grønland. I mit sidste indlæg havde jeg en længere pyskologisk udredning omkring mit kommende haveprojekt. jeg kunne nu komme med en endnu længere forklaring, hvor jeg krænger hele min sorte sjæle ud for danmarks befolkning, men det vil undlade, og blot konstatere at planerne er ændret. Så de sidste par dage har jeg ligget med en vis legmesdel i vejret og pillet ukrudt ud af mine krybende benved. Undervejs har jeg bandet og tænkt meget på roundup og andre læskedrikke.

Men jeg tror faktisk, at det var umagen værd. Der er rigtig mange udløbere på vej, så måske bliver det lykkens år i år. Jeg vil dog hjælpe dem lidt på vej, og lave en røvfuld smalbladet timian, som kan hjælpe med at dække jorden. De benved som opad en stensætning har det rigtig hyggeligt, og har allerede lavet en masse ny skud.



Sidste år satte jeg en hel del forskellig løg, og det ser ud til at de fleste er kommet godt over vinteren. De første påskeliljer er begyndt at springe ud, de bliver så efterfulgt af sorte og hvide tulipaner, som så skal efterfølges af forskellige allium'er, og til sidste vil jeg slutte sæsonen af med et hav af forskellige valmuer (det er planen)







Jeg har også fået sat nogen påskeliljer i krukker på terrassen


Nu håber jeg bare at weekendens kolde vejr, ikke smadrer alt for meget at det som er lige på nippet til at springe ud.

1 kommentar:

  1. Beskidte fingre kan godt renses med citron syre og bege efter smør din hænder med creme :)

    SvarSlet